Wil jij Kidzcity met korting boeken? Bestel de NapPas

Kidzcity in Utrecht is een indoor speelparadijs waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich kunnen uitleven. Het is een bruisende plek waar je met het hele gezin van alles kunt doen: klimmen, ravotten, klauteren en spelletjes spelen. Er is van alles te beleven, zoals uitdagende glijbanen en een klimparcours. Jij kan online eenvoudig Kidzcity met korting boeken!

Kidzcity is verdeeld in twee onderdelen, namelijk het gedeelte voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en een deel voor de oudere kinderen. De jonge kinderen kunnen zich vermaken bij de Balloonride wat een draaimolen is met mooie kleuren en lampjes. Bij het kindertheater loopt er personeel rond die de kinderen vermaken. Wanneer ze naar de pamperhoek gaan kunnen ze zich met loopautootjes uitleven alsof ze echt aan het rijden zijn. Een ritje met de safaritrein brengt ze naar het oerwoud en de wilde dieren.

De grotere kinderen kunnen naar de Timekeeper, wat een groot ballenfestijn is voor de kinderen. Ook zijn er lasergames waarbij de kinderen even in de schoenen kunnen staan van hun grote held als Batman of Catwoman. In het Kidzcity kasteel kunnen de kinderen via netten naar boven klimmen om het kasteel te bereiken.

Met de NapPas krijg je bij Kidzcity in Utrecht 20% korting op de entreeprijs van € 16,00. De NapPas is een betaalkaart waarmee je bij diverse leuke uitjes in Nederland extra voordeel krijgt. Je bestelt de kaart online, vervolgens krijg je hem toegestuurd. Als je de kaart in bezit hebt, kun je meteen beginnen met besparen.